are you ready for some

GOOD VIBES?

Hoe gaat het in zijn werk?

Zara-8

Waarom een fotoshoot?

Iedereen heeft bijzondere momenten in hun leven die de moeite waard zijn om vast te leggen. Daarom is een fotoshoot de perfecte manier om deze herinneringen voor altijd te bewaren. Ik ben hier om jouw speciale momenten vast te leggen op camera, zodat je ze nooit meer vergeet.

Bij mij kun je terecht voor diverse soorten fotoshoots. Of je nu houdt van een gezellige uurtjes buiten in de natuur of liever comfortabel thuis blijft, ik zorg ervoor dat jouw fotoshoot een ontspannen en plezierige ervaring wordt.

Ik geloof in het vastleggen van echte, spontane momenten. Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik maak graag grapjes en creëer een ontspannen sfeer, zodat jouw ware emoties en persoonlijkheid naar voren komen. Dit zorgt voor authentieke en levendige foto’s.

Elke fotoshoot is uniek, net als jij. Daarom bespreek ik graag jouw specifieke wensen en ideeën om ervoor te zorgen dat de fotoshoot precies wordt wat jij in gedachten hebt. Of het nu gaat om een speciale locatie, een bepaald thema of een specifieke stijl, ik ben flexibel en pas me aan jouw behoeften aan.

Ben je klaar om te lachen, gieren, brullen, dansen en vooral te genieten? Ik en mijn camera staan voor je klaar!

Lisa Dijkstra Fotografie-34

The special bond between mother and child

en hoe nu

verder?

Wanneer je hebt besloten welk fotoshootpakket het beste bij jou past, of dit nu op locatie is of bij jou thuis, ben je klaar om de volgende stap te zetten en een shoot bij mij te boeken. Hier is hoe het proces werkt:

Stap 1: Kies Je Pakket
Eerst en vooral kies je het fotoshootpakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu een zwangerschapsshoot, newborn fotografie, een koppelshoot, kinderfotografie, familiefotografie, bruidsfotografie, of een portretsessie wilt, ik heb verschillende pakketten beschikbaar om aan jouw eisen te voldoen.

Stap 2: Selecteer De Locatie en Datum
Beslis of je de fotoshoot op een specifieke locatie wilt laten plaatsvinden, zoals een park, strand, of een andere favoriete plek, of liever bij jou thuis. Vervolgens kies je een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Stap 3: Boek De Shoot
Je kunt de fotoshoot eenvoudig boeken via verschillende kanalen:

  • WhatsApp: Stuur mij een berichtje om je shoot te boeken en eventuele vragen te stellen.
  • Contactformulier: Vul het contactformulier op mijn website in met je gegevens en voorkeuren.
  • Social Media: Neem contact met mij op via mijn social media accounts voor directe communicatie.

 

Oke,

En dan?

Stap 4: Bevestig De Details
Samen bespreken we de details om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We stemmen af welke datum en tijdstip het beste uitkomt en bevestigen de locatie waar we elkaar zullen ontmoeten. Ik zorg ervoor dat alles duidelijk is, zodat je vol vertrouwen en zonder zorgen naar je fotoshoot kunt toeleven.

Stap 5: Geniet Van Je Fotoshoot
Op de dag van de fotoshoot zorg ik voor een ontspannen en plezierige sfeer. Of we nu buiten op locatie zijn of bij jou thuis, ik streef ernaar om de mooiste en meest spontane momenten vast te leggen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij en iedereen die meedoet aan de shoot zich op zijn gemak voelt en vooral geniet van het moment.

Maak Je Herinneringen Onvergetelijk
Na de shoot ga ik aan de slag met het uitzoeken van de foto’s. Deze krijg je via een online album en daarvan mag je het aantal foto’s volgens het gekozen pakket uitzoeken. Uiteraard is het ook prima als je meerdere foto’s uitzoekt (tegen extra betaling).

Ik ga aan de slag met de nabewerking van de foto’s en dezelfde week ontvang je foto’s in hoge resolutie via de e-mail terug! Deze mag je overal voor gebruiken. Wanneer je de foto’s online gebruikt is een vermelding van mijn pagina zeer gewenst.

Klaar om je fotoshoot te boeken of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op! Ik sta klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Zie ik jullie snel voor een onvergetelijke fotoshoot?

Liefs,
Lisa

Bruiloft

Mocht je een fotograaf zoeken voor je bruiloft, dan maak ik graag een vrijblijvende offerte.

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Dit om deze te verbeteren, de inhoud aan uw voorkeuren aan te passen en onze advertenties, marketing en publicaties op sociale netwerken persoonlijker te maken. U kunt ze allemaal accepteren of weigeren. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.