I love to make some

good memories

About me

LisaDijkstraFotografie-46

Het begon allemaal op Kindertent, een platform waar je je eigen websites kon ontwerpen. Elke website was mooier dan de andere, en we gebruikten HTML-codes om de sites volledig aan te passen. Vaak zag ik prachtige foto’s op deze sites, meestal stockfoto’s. Toen besefte ik dat ik dit zelf ook kon doen, en zo begon mijn liefde voor fotografie.

Op 12-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste digitale camera, een compacte roze camera. Ik was zo trots als een pauw!

Ik begon met het fotograferen van dieren, natuur en vriendinnen, puur als hobby. Mijn passie werd beloond toen ik een prijs won in de gemeente Weststellingwerf. Ik was waarschijnlijk de jongste deelneemster!

The purpose of our lives is to be happy

LisaDijkstraFotografie-18 kopie

Vanuit hier begon mijn fotografiereis echt vorm te krijgen. Mensen in de omgeving wisten dat ik fotografeerde en boekten mij voor fotoshoots. In het begin deed ik dit nog voor een prikkie. Hieruit kwam mijn eerste bruiloft, wat trouwens heel eng was!

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds aan het fotograferen en ik ben veel ervaring rijker. Ik kan met trots zeggen dat ik echt goed ben geworden in mijn vak als familiefotograaf en bruidsfotograaf.

Ik houd van spontane momenten; deze staan het beste op beeld. Daarom maak ik graag grapjes, stel ik iedereen op hun gemak en zorg ik voor een zo relaxed mogelijke sfeer tijdens de shoot.

Zie ik jullie snel voor een onvergetelijke fotoshoot?

Liefs,
Lisa

Trouwfotograaf Friesland

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Dit om deze te verbeteren, de inhoud aan uw voorkeuren aan te passen en onze advertenties, marketing en publicaties op sociale netwerken persoonlijker te maken. U kunt ze allemaal accepteren of weigeren. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.