are you ready for some

GOOD VIBES?

Hoe gaat het in zijn werk?

Zara-8

Waarom een fotoshoot?

Omdat ieder moment kan worden vastgelegd!

Alle fotoshoots zijn mogelijk. Ik leg jouw moment vast op camera, zodat je deze nooit meer kan vergeten. Houd je van één of twee gezellige uurtjes in de weide wereld of toch liever bij jou thuis? Dan ben je hier op het juiste adres!

Ik fotografeer onder anderen: zwangerschappen, kleine leventjes, koppels, kinderen, familie’s, bruiloften en portretten voor jou alleen! 

Wil je weten of jouw fotoshoot mogelijk is, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Wil je lachen, gieren, brullen, dansen en genieten? Ik en mijn camera zijn hier!

The special bond between mother and child

en hoe nu

verder?

Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit de pakketten op locatie of bij jou thuis, een locatie en een datum kun je een shoot bij mij boeken. Het boeken kan via WhatsApp, het contactformulier of de socials. 

Wij stemmen samen overeen welke datum en tijdstip het beste uitkomt en spreken af bij de locatie. 

Oke,

En dan?

We gaan lekker één of twee uurtjes lachen, gieren, brullen en vooral plezier maken. Geen geposeerde opsmuk, maar échte, oprechte fotomomenten creëren. 

Na de shoot ga ik aan de slag met het uitzoeken van de foto’s. Deze krijg je via een online album en daarvan mag je het aantal foto’s volgens het gekozen pakket uitzoeken. Uiteraard is het ook prima als je meerdere foto’s uitzoekt (tegen extra betaling).

Ik ga aan de slag met de nabewerking van de foto’s en dezelfde week ontvang je foto’s in hoge resolutie via de e-mail terug! Deze mag je overal voor gebruiken. Wanneer je de foto’s online gebruikt is een vermelding van mijn pagina zeer gewenst.

Bruiloft

Mocht je een fotograaf zoeken voor je bruiloft, dan maak ik graag een vrijblijvende offerte.

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Dit om deze te verbeteren, de inhoud aan uw voorkeuren aan te passen en onze advertenties, marketing en publicaties op sociale netwerken persoonlijker te maken. U kunt ze allemaal accepteren of weigeren. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.