I love to make some

good memories

About me

LisaDijkstraFotografie-46

Het begon allemaal op Kindertent; dit was een site waar je eigen sites kon ontwerpen. De ene site was nog mooier dan de andere. Het ging zelfs zo ver, dat we HTML-codes gebruikten om de hele site aan te passen. Ik zag vaak sites met vreselijk mooie foto’s. Vaak stockfoto’s die kinderen gebruikten, maar ik vond dat ik dit zelf wel kon. Daar is mijn liefde voor fotografie begonnen. Met 12 jaar kreeg ik mijn eerste digitale camera. Een roze, compacte, digitale camera. Ik was zo trots als een pauw! 

Ik begon met het fotograferen van dieren, natuur en vriendinnen. Als hobby. Ik won zelfs een prijs in de gemeente Weststellingwerf met een natuurfoto. Ik was denk ik de jongste deelneemster (haha!). 

The purpose of our lives is to be happy

LisaDijkstraFotografie-18 kopie

Vanuit hier begonnen ook de shoots toe te nemen. Mensen in de omgeving wisten dat ik fotografeerde en boekte mij in voor een shoot. Toen deed ik dat nog voor een prikkie trouwens. 

Hieruit kwam mijn eerste bruiloft (wat trouwens heel eng was!). Tot op de dag van vandaag; nog steeds aan het fotograferen. Heel veel ervaring rijker! Ik kan met trots zeggen, dat ik echt goed ben geworden in mijn vak.

Ik houd van spontane momenten, deze staan het beste op beeld. Ik maak daarom grapjes, stel jullie op je gemak en maak het zo relaxt mogelijk.

Zie ik jullie snel? 

Liefs,
Lisa

Trouwfotograaf Friesland

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Dit om deze te verbeteren, de inhoud aan uw voorkeuren aan te passen en onze advertenties, marketing en publicaties op sociale netwerken persoonlijker te maken. U kunt ze allemaal accepteren of weigeren. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.